”Jag var riktigt obekväm i receptionen på mammografin”, avsnitt 17

  • 6 september, 2018
[smart_track_player url=”https://enpoddomcancer.podbean.com/mf/play/dctvkf/Avsnitt_17_-_Podcast_-_master.mp3″ title=”Jag var riktigt obekväm i receptionen på mammografin”]

Den enda gången jag var riktigt obekväm var när jag stod i receptionen på mammografin och det var någon kvinna som gick, någon kvinna som stod kvar och någon som kom. Och då kände jag: ”nej, det här var inte min avdelning”.

Bröstcancer är den vanligaste cancerformen hos kvinnor, men varje år drabbas också knappt 50 män i Sverige av sjukdomen. I det här avsnittet av En podd om cancer träffar vi Roger, som berättar hur det var för honom att drabbas av bröstcancer.

Medverkande:
Roger (gäst)
Lotten Blomqvist, programledare och cancersjuksköterska
Henrik Lindman, överläkare inom onkologi, Akademiska sjukhuset

Leave a Comment: